Σχετικά Με Εμάς

We build with passion, commitment and technical excellence that comes from our Projects.

Ιστορικό Εταιρείας

Η κατασκευαστική εταιρεία MALO Development ιδρύθηκε το έτος 2004 από τον Μαλομύτη Αθανάσιο με στόχο την ανέγερση και εμπορία ιδιόκτητων πολυτελών κατοικιών και διαμερισμάτων.

Το 2009 αναπτύχθηκε και στον κλάδο των ανακαινίσεων με μεγάλη επιτυχία και επεκτάθηκε και στην κατασκευή καταστημάτων πάσης φύσεως με πολυάριθμες κατασκευές πολύ γνωστών εταιρειών σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Πολύ γρήγορα εντάχθηκε και στον Ξενοδοχειακό κλάδο με ανακαινίσεις παλαιών Ξενοδοχείων και ανέγερση Νέων με μεγάλη επιτυχία και διακρίσεις.

Σήμερα συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα αρχιτεκτονικά γραφεία στην Ελλάδα και είμαστε υπερήφανοι για τις πολυάριθμες και άρτια εκτελεσμένες κατασκευές μας. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά που ανέδειξαν την MALO στο χώρο των κατασκευών είναι η συνέπεια, η οργάνωση και ο σύντομος χρόνος υλοποίησής τους.

Η MALO Development Αναλαμβάνει:

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ

Η MALO Development αναλαμβάνει
την κατασκευή πάσης φύσεως κτιριακών Έργων, Ξενοδοχείων, Κατοικιών, Καταστημάτων και Γραφείων, εξασφαλίζοντας την παράδοση άρτιων τεχνικά και αισθητικά έργων, εντός προϋπολογισμού & χρονοδιαγράμματος.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Η MALO Development εξειδικεύεται στις ανακαινίσεις Ξενοδοχείων, επαγγελματικών χώρων και κατοικιών, που χαρακτηρίζονται από την τήρηση απαιτητικών χρονοδιαγραμμάτων και την εφαρμογή αυστηρών προδιαγραφών
.

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Συνδυάζοντας παραδοσιακές τεχνικές κατασκευής και τη χρήση νέων πρωτοποριακών υλικών, η MALO Development εστιάζει στις ανάγκες του κάθε πελάτη/τελικού χρήστη και εκτελεί μία ευρεία γκάμα οικοδομικών εργασιών.