Εμείς

We build with passion, commitment and technical excellence that comes from our Projects.

Ιστορικό Εταιρείας

Η κατασκευαστική εταιρεία MALO Development ιδρύθηκε το έτος 2004 από τον Μαλομύτη Αθανάσιο με στόχο την ανέγερση και εμπορία ιδιόκτητων πολυτελών κατοικιών και διαμερισμάτων.

Κατά τη διάρκεια του 2009, η εταιρεία εξελίχθηκε με επιτυχία στη βιομηχανία ανακαίνισης και στη συνέχεια διαφοροποιήθηκε στην κατασκευή διαφόρων τύπων καταστημάτων γνωστών εταιρειών σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Σύντομα έγινε εξέχον μέλος της ξενοδοχειακής βιομηχανίας με ανακαινίσεις παλαιών ξενοδοχείων και ανέγερση νέων, όλα με μεγάλη επιτυχία και διάκριση.

Σήμερα συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα αρχιτεκτονικά γραφεία στην Ελλάδα και είμαστε υπερήφανοι για τις πολυάριθμες και άρτια εκτελεσμένες κατασκευές μας. Μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά που έχει επιδείξει η MALO Development στον τομέα των κατασκευών που την έχουν ξεχωρίσει πολύ από τους ανταγωνιστές της είναι η συνέπεια, η οργάνωση και ο σύντομος χρόνος υλοποίησης τους.

Η MALO Development Αναλαμβάνει:

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ

Η MALO Development αναλαμβάνει
την κατασκευή πάσης φύσεως κτιριακών Έργων, Ξενοδοχείων, Κατοικιών, Καταστημάτων και Γραφείων, εξασφαλίζοντας την παράδοση άρτιων τεχνικά και αισθητικά έργων, εντός προϋπολογισμού & χρονοδιαγράμματος.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Η MALO Development εξειδικεύεται στις ανακαινίσεις Ξενοδοχείων, επαγγελματικών χώρων και κατοικιών, που χαρακτηρίζονται από την τήρηση απαιτητικών χρονοδιαγραμμάτων και την εφαρμογή αυστηρών προδιαγραφών.

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Συνδυάζοντας παραδοσιακές τεχνικές κατασκευής και τη χρήση νέων πρωτοποριακών υλικών, η MALO Development εστιάζει στις ανάγκες του κάθε πελάτη/τελικού χρήστη και εκτελεί μία ευρεία γκάμα οικοδομικών εργασιών.